maanrakennuspalvelutYmpäristörakennus Saarinen Oy tekee monipuolisesti maarakennustöitä yksityishenkilöille, taloyhtiöille sekä julkiselle sektorille. Kohteitamme ovat taloyhtiöiden perusparannukseen liittyvät maarakennustyöt maakaivuusta eritasoisiin pintatöihin. Rakennamme julkisella sektorilla paljon uusia viheralueita ja puistoja sekä parannamme vanhoja, lisäksi toteutamme katusaneerauksia.

Erikoisosaamistamme ovat kiinteistöjen ulkopuoliset kosteus- ja lämmöneristykseen liittyvät työt, salaojitukset ja sadevesiviemäröinnit sekä piha-alueiden vaativatkin massanvaihdot.

Kauttamme saatavissa mm.:

  • Massanvaihdot
  • Vesi- ja viemärijärjestelmät
  • Kosteus- ja routaeristykset
  • Pintarakenteet (kivi- ja vihertyöt, leikkivälineet)
  • Katusaneeraukset

Pystymme totetuttaroudansulatuslaitemaan urakoita myös talvella HeatWork -roudansulatuskaluston avulla. Näin voidaan välttää pakkasesta ja sateesta johtuvat työmaan keskeytykset. Teemme työkohteesta sitovan urakkatarjouksen tai toteutamme työt sovittaessa tuntilaskutuksella.

Tarjoamme laadukkaita maarakennuspalveluita yksityishenkilöilleasunto-osakeyhtiöille ja julkishallinnon yksiköille. Olemme tehneet vuosien mittaan paljon, voitte tutustua toteutuneisiin kohteisiin referenssit -sivulla.