Kuinka YRS voi auttaa taloyhtiöitä palveluillaan?

Taloyhtiöiden viher- ja maarakennustarpeet vaihtelevat merkittävästi kohteiden mukaan. Olemme olleet vuosien varrella mukana monissa projekteissa ja tätä kautta meille on tullut erittäin vahva osaaminen niin työn kustannusten realistisessa arvioinnista, kuin itse urakan laadukkaasta läpiviennistä. 

Maa- ja viherrakennustöistä syntyvä kokonaisuus on päätoimialamme

Pohjarakentamiseen kuuluu kaapeleiden, putkien ja kastelujärjestelmien laadukas asentaminen taloyhtiön tarpeiden mukaan. Urakan toteutukseen voi sisältyä viheralueiden kuivatuksen rakentaminen, maarakennus- ja päällystetyöt (mm. kiveykset ja kulkuväylät), rakenteet (mm. luiskat, portaat, muurit, aidat, katokset), valaistus, vesiaiheet, kalusteet ja leikkivälineiden asennus. Kasvualustatyöt ja niihin liittyvät istutus- ja nurmetustyöt viimeistelevät lopputuloksen. Pystymme toteuttamaan rakennuskohteet kokonaisuuksina ja mitoittamaan resurssit kohteen koon ja vaatimusten mukaisesti.

Toteutamme taloyhtiöiden tarpeet kattavasti

  • pihasaneeraukset
  • kosteuseristykset, salaojitukset, sadevesiviemäröinnit ym.
  • piha-alueiden massanvaihdot
  • kiveykset, luonnonkiveykset, muurit ym.
  • vihertyöt
  • pystymme toteuttamaan saneerauskohteet alusta loppuun omana työnä (oma uusi kalusto  maarakentamiseen sekä omat kivimiehet ja viherrakentajat)
  • osaava työnjohto maarakentamiseen (Insinööri AMK ja RKM-yhdyskuntatekniikka) sekä viher- ja ympäristörakentamiseen (viherrakentamisen puutarhurit)

Kaupungit ja kunnat kuuluvat myös palveluidemme piiriin. Meiltä löytyy vahva ammattitaito myös katurakentamisesta (jalkakäytävät, tieliittymät, putkitukset yms.).

Referenssikohteita taloyhtiöille tehdyistä töistä

Olemme olleet monessa onnistuneesti mukana. Alta löydät muutaman referenssikohteen. Klikkaamalla kohteen kuvaa pääset tarkastelemaan kohdetta paremmin. Kannattaa tutustua myös laajempaan referenssilistaan.